Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

High tea in Soest

intro

Heb jij zin in een high tea in Soest? Heerlijk een middag genieten van hartige en zoete hapjes onder het genot van een heerlijk kopje thee.

Buiten in het zonnetje op het terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes in huiselijk sfeer. Geniet van de verse thee met hapjes van het huis. Kies één van onderstaande opties en reserveer minimaal één dag van te voren.

HIGH TEA SWEETS - €15,50 PER PERSOON

Speciaal voor de zoetekauw onder ons hebben we de high tea sweets! Geniet van onbeperkt thee met koekjes, chocolaatjes, brownies, scones, vers fruit en een stukje huisgemaakte taart met slagroom. Om je vingers bij af te likken!

HIGH TEA DELUXE - €24,50 PER PERSOON

Het is een feestje om alles te proeven tijdens de high tea deluxe. Laat je verrassen door een glaasje dagsoep, drie heerlijke broodjes, een hartige taart, koekjes en chocolaatjes, scones, brownies, vers fruit en een stukje huisgemaakte taart met slagroom. Natuurlijk met onbeperkt thee! Dit dé perfecte keuze voor als je iets bijzonders te vieren hebt. Of ga je toch liever voor een high beer of high wine

Reserveer de high tea

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.