Driedubbel feest met de familie Goedhard


Als medewerker van de Nederlandse Spoorwegen liep Hans regelmatig langs het DLC Café. “Het leek mij natuurlijk super leuk om een station af te huren.”

 Bij de familie Goedhard was 2017 een bijzonder jaar. Vader Hans en moeder Trudy werden beide zestig jaar. Terwijl dochter Emma datzelfde jaar achttien kaarsjes uit mocht blazen. “Genoeg reden voor een feestje dus!”, vertelt Hans Goedhard.
Begin oktober was het zover en verzamelden de gasten van de familie Goedhard zich aan het begin van de avond bij het DLC Café. Als liefhebber van vakantieland Italië kon het Italiaanse thema niet ontbreken. “We hadden een muzikant ingehuurd die de hele avond Italiaanse muziek heeft gespeeld. Daarnaast hadden we natuurlijk ook een Italiaans buffet met onder andere risotto en lasagna. Echt heerlijk."
In de loop van de avond maakte het eten plaats voor een dansvloer. “De zaal was opgesplitst in twee ruimtes, maar de muzikant wist precies wat hij moest doen om iedereen naar dezelfde kant te krijgen. Heel leuk!” De gasten vermaakten zich dan ook kostelijk op het verjaardagsfeest. “De sfeer zat er goed in. Mensen zaten lekker rond de open haard. Dat gaf een knus gevoel. Ook buiten stonden de haarden aan. Heerlijk voor de jongelui die buiten wilden zitten.”

 De familie Goedhard kijkt met een goed gevoel terug op het feest. “Ik loop regelmatig langs het DLC Café.  Als medewerker van de Nederlandse Spoorwegen leek mij zo’n stationslocatie altijd al leuk. Maar de inrichting en ambiance van het gebouw hebben mijn verwachtingen echt overtroffen. Wij vonden het een fantastisch feest!”

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.