(H)EERLIJK ETEN BIJ HET DLC CAFÉ: MAAK KENNIS MET MARCO EN MIRJAM
________________________________________


Marco en Mirjam houden er, samen met het DLC-team, van om gasten in de watten te leggen met heerlijke hapjes, een uitgebreide lunch of zelfbedachte drankjes. Na jaren in de keuken van het DLC Café te staan, heeft het stel al heel wat ervaring opgedaan op het gebied van lekker eten. Ze vertellen zelf wat eten bij DLC zo bijzonder maakt.

BIOLOGISCHE PRODUCTEN UIT DE OMGEVING
Wist je dat het DLC Café een zusje heeft? Bij het DLC Restaurant in Amersfoort kun je heerlijk dineren en genieten van zelfgemaakte likeurtjes. Gerechten worden hier veelal bereidt met producten uit eigen kas. Maar ook het DLC Café profiteert van de groeiende groenten en het fruit in de kas van het DLC Restaurant. "Maar dit is natuurlijk niet genoeg om alle gerechten van te maken", vertelt Marco. "Daarom werken we ook samen met de Coöperatie Boerenhart. Dit is de leverancier van allerlei streekproducten uit onze eigen Gelderse Vallei. Op deze manier kunnen we rechtstreeks vlees kopen van de boer om de hoek en groenten van een boerderij in Barneveld. Lekker vers brood halen we altijd bij Bakker Elsenburg."

WAT MOET JE ECHT PROEVEN BIJ HET DLC CAFÉ?
Wat is je favoriete gerecht? Over deze vraag hoeft Marco niet lang na te denken. "Als slager hou ik natuurlijk van vlees en vis. Het broodje zalm hier is echt heel lekker!" Mirjam heeft er wat meer moeite mee. "Hmm, de salade caprese vind ik heerlijk. Maar de gerookte zalm zou ik ook aanraden.. Ik kies gewoon voor al onze salades!" Je kunt bij het DLC Café ook mixen en matchen met gerechten.! Je kiest hierbij gewoon drie of vier kleine gerechtjes. Goed voor mensen met keuzestress.

ZOMERSE EXTRA'S OP DE MENUKAART
"We werken ook met een seizoenskaart. In de zomer is het extra leuk om zomerse gerechten of drankjes te bedenken" vertelt Marco. Met dat hij het zegt komt serveerster Jasmijn een frappuccino met cranberrysmaak brengen om te proeven. "Zelf bedacht!" vertelt ze. En het resultaat mag er zijn. "Heerlijk!" vindt Marco. "Misschien kan deze ook wel op de zomerkaart." Het bewijs is er: bij het DLC Café wordt er alles aan gedaan om het gasten in ieder seizoen naar de zin te maken. 

Reserveer direct

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.