Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10

High beer in Soest

intro

Geniet van een uitgebreide high beer bij het DLC Café in Soest, de lekkerste speciaalbiertjes in combinatie met bijpassende smaakmakers.

Gezellig een middagje borrelen of een leuke uitje samen met vrienden en/of vriendinnen? Ga voor een gezellige high beer in Soest! Het high beer arrangement in het DLC Café is te reserveren van woensdag tot en met zondag.

High beer arrangement

Even gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje! De high beer in Soest bestaat uit een proeverij van twee lokale speciaalbiertjes per persoon naar keuze (uitbereiding is natuurlijk mogelijk!) en wordt geserveerd met de lekkerste hapjes! Kies jouw favoriete speciaalbiertjes en geniet van bijpassende smaakmakers zoals bijvoorbeeld; stukjes kaas, verse olijfjes, bruschetta's en broodjes met smeersels.

Reserveren

De high beer is verkrijgbaar voor slechts €14,95 per persoon (vanaf 2 personen), let op reserveer wel minimaal één dag van te voren. Ga je toch liever voor een high wine of high teaDat kan natuurlijk ook, kies jouw favoriet!

Reserveer de high beer

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.