Geniet van een high-tea!


Let op: i.v.m. het advies van het RIVM en het waarborgen van de gepaste afstand is de high-tea tijdelijk niet beschikbaar.

Gezellig bijkletsen met vriendinnen onder het genot van een heerlijke high-tea? Kom dan eens langs bij het sfeervolle DLC Café. We hebben twee soorten high-tea waar uit je kan kiezen. Beide bestaan uit een combinatie van onze puur en (h)eerlijke producten. Tevens krijg je bij beide soorten onbeperkt thee met keuze uit verschillende soorten smaken. Dat wordt genieten!

High tea zoetigheden (€15,50 p.p.)
Deze high tea bestaat uit een zoete combinatie van chocolaatjes, brownie, soesjes en vers fruit. Tevens serververen wij heerlijke stukjes huisgemaakte taart met slagroom.

High tea sweets & sandwiches (€24,50 p.p.)
Een lekkere combinatie van zoet- en hartige lekkernijen. Zo krijg je een glaasje seizoenssoep, quiche en sandwiches en uiteraard ook chocolaatjes, macarons, brownie en soesjes. Tevens serveren wij vers fruit en heerlijke stukjes huisgemaakte taart met slagroom. Kortom, we zorgen ervoor dat je echt een keer bijzonder kan genieten!

Tip: je kunt bij ons ook een high-tea cadeau weggeven met een leuke cadeaubon welke je bij ons kunt afhalen! Vergeet niet dat je de high-tea minimaal één dag van tevoren moet reserveren.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.