"DLC Café droeg bij aan open en eerlijke sfeer"

 


Hoe worden onderlinge samenwerkingen versterkt? Daar heeft de branchevereniging voor uitzendbureaus uitgebreid over gediscussieerd tijdens hun teambijeenkomst in het DLC Café.

NBBU is dé brancheorganisatie voor uitzendbureaus en andere intermediairs op de de flexibele arbeidsmarkt. In het café kwamen de teamleiders van verschillende afdelingen bijeen om knelpunten te bespreken. Drie jaar geleden was de organisatie al een keer te gast geweest in de Rijtuigenloods, een nabijgelegen locatie van de TEKA-groep. “We waren daar erg enthousiast over”, vertelt officemanager Annemarie Buis. “Voor ons reden genoeg om eens naar alternatieven voor onze teambijeenkomst te kijken. We waren op zoek naar een inspirerende en ruime locatie waar we in alle rust konden brainstormen. In een bespreking waar knelpunten aan bod komen is het belangrijk om ook elkaar aan te spreken. Een open en eerlijke sfeer is dan noodzakelijk en het DLC Café draagt daar zeker aan bij.”

 Tussen het harde werken door werden de medewerkers van NBBU getrakteerd op een lunch. “We hadden de keuze uit heerlijke broodjes en salades. Een goede basis om in de middag verder te vergaderen”, vertelt Annemarie. “We hebben gezorgd dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Nu, maar ook in de toekomst. Want daar hebben we natuurlijk mooie plannen voor ontwikkeld!”

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.