je verwacht niet dat er naast het treinstation zo’n mooie, sfeervolle locatie zit.


Een verjaardag vieren kan stressvol zijn. Je bent vaak drukker met het verzorgen van taartjes en drankjes dan met genieten. Remko Blankestein koos ervoor om zijn 45e verjaardag te vieren in het DLC Café in Soest. Wel de lusten van een feestje, maar niet de lasten.

Om zijn verjaardag met familie en vrienden te vieren organiseerde Remko een gezellige borrel in het DLC Café. “Ik kom er regelmatig voor een kop koffie en vond het altijd al een hele prettige locatie. Heel smaakvol en mooi gerestaureerd. Veel van de gasten waren er nog nooit geweest en waren positief verrast. Want je verwacht niet dat er naast het treinstation zo’n mooie, sfeervolle locatie zit. Het was dan ook de oude stationswachtruimte van Koningin Juliana, die ten tijde van mijn geboorte nog Koningin was. Dus dat maakt het extra toepasselijk.”


Tijdens de borrel liet Remko diverse hartige hapjes uitserveren die goed in de smaak vielen. “Alles stond klaar en ik heb er geen omkijken naar gehad. Toch fijn dat je je verjaardag kunt vieren zonder rommel en gedoe in huis. Wie weet kom ik over vijf jaar wel weer terug voor mijn vijftigste!” 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.