‘Dat Station Soestdijk werkt met lokale ingrediënten sprak ons erg aan’


Goed eten, een ontspannen sfeer en zelf de muziek bepalen. Het bleken de ingrediënten voor een geslaagd personeelsfeest van wissner-bosserhoff Nederland bij Station Soestdijk. “Een prettige locatie met een ongedwongen sfeer.”

Wissner-bosserhoff (WIBO) Nederland is toonaangevende leverancier op het gebied van verpleeg- en ziekenhuisbedden. De 40 medewerkers werden onlangs getrakteerd op een feestelijke avond in Soest.

“Na de ontvangst werden we uitgenodigd voor het diner”, vertelt Toby Houben, die de organisatie van de feestavond op zich nam. “Bij Station Soestdijk wordt uitsluitend gewerkt met lokaal geproduceerde ingrediënten, wat ons erg aansprak. Bovendien is het personeel zeer betrokken bij een goed verloop van de hele avond. Bij het samenstellen van het menu werd goed met ons meegedacht, zowel op het gebied van de hoeveelheid als verschillende dieetwensen. Er kwamen allerlei suggesties voor gerechten voorbij, waardoor er werkelijk voor ieder wat wils was.”

De feestavond werd een groot succes. “Station Soestdijk heeft geen standaard klassieke inrichting, maar juist een heel ongedwongen, informele sfeer. Dat creëert voor iedereen een instant gevoel van gezelligheid. De playlist hebben we de avond zelf bepaald, met het gevolg dat we al gauw stonden te dansen. Zeker een aanrader.”

wissner-bosserhoff   wissner-bosserhoff  


 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.