intro

DLC Café is méér dan een café. Het is een plek met een bijzonder verhaal. Maar ook de plek over de essentie van eten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat voel je, dat ervaar je, dat proef je!


Monumentaal pand met karakter

Wist je dat DLC Café vroeger de wachtkamer was van Koningin Emma? In 1897 liet zij langs het spoor haar eigen wachtkamer bouwen waar zij in alle rust kon wachten op de trein. Dit stijlvolle onderkomen doet maar liefst 90 jaar dienst als NS station voor de koninklijke familie totdat in 1996 het bedrijfsleven haar intrek neemt. In 2011 wordt het pand grondig gerenoveerd tot het huidige DLC Café. 

Pure, eerlijke ingrediënten uit de streek

Lekker eten begint bij pure, eerlijke ingrediënten. Die kweken wij zelf In de kas en moestuin van onze grote zus DLC Restaurant in Amersfoort. Of we halen de ingrediënten bij boeren en leveranciers uit de omgeving. Onze ingrediënten hebben dus geen kilometers afgelegd voor ze op jouw bord belanden. Daily, Local Cooking; Dat is waar DLC voor staat!

Aandacht voor natuur, milieu en dierenwelzijn

Voor onze streekproducten werken we samen met Puur Dichtbij en Boerenhart. Deze lokale initiatieven garanderen niet alleen dat de ingrediënten voor onze kaart van uitmuntende kwaliteit en met zorg bereid zijn, ze kennen ook de boeren en leveranciers die aan de basis van jouw voor-, hoofd- en nagerecht staan. Zo weten zij hoe met de natuur, het milieu en de dieren wordt omgegaan.

Reserveren